Agrarisch Ondernemer 2013

Roerbakei met gerookte zalm

« Terug naar Ontbijt

Ingrediënten:

  • 8 eieren
  • 200 gram gerookte zalm (in blokjes)
  • 1 dl. melk
  • zout
  • peper
  • roomboter
  • mosterd
  • geroosterd brood
  • bieslook

Bereidingswijze:

Klop de eieren los met melk en breng op smaak met zout en peper.

Verhit een pan met wat boter en schenk het eimengsel er pas in als de boter goed heet is.

Langzaam roerend het ei laten stollen.

Op het laatst, als het ei nog net niet helemaal gestold is de zalm blokjes toevoegen.

Meng wat roomboter ,met een likje mosterd en smeer dit op een afgekoelde  geroosterde boterham.

leg het brood op de borden en serveer het roerei er naast.

Strooi er wat vers gesnipperde bieslook over.

 

Breek de dag, tik een gezond en lekker eitje!