Agrarisch Ondernemer 2013

Meer weten?

Als familiebedrijf staan wij altijd open voor nieuwe contacten.Wilt u graag in contact komen? Vul hieronder het contactformulier in.

Partnerbedrijf van de HAS Hogeschool

C-J Pluimveebedrijven is een partnerbedrijf van de HAS Hogeschool. In totaal nemen circa 80 bedrijven deel aan deze samenwerking met de HAS Hogeschool.  Als agrarisch familiebedrijf bieden wij de kans aan deze studenten om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Doormiddel van bedrijfsexcursies, gastlessen, praktijkcases en stages.

Eggcellent, farm fresh eggs

Horecagelegenheden in de regio’s Noord-Limburg en Oost-Brabant kunnen voorzien worden van dagverse eieren direct van de boer, via Eggcellent. Het bedrijf is opgericht door de kinderen van John en Marian, met als doel ervaring opdoen als zelfstandig ondernemers. Eggcellent is een erkend pakstation en staat garant voor een eerlijk, duurzaam en kwalitatief goed ei. De eieren komen rechtstreeks van de boer: Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven. In contact komen? Stuur dan een mail naar eggcellent@live.nl

Lees hier onze privacyverklaring.

Routebeschrijving  Als u meer informatie wenst over een bedrijfsbezoek of ons bedrijf kunt u het formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

  Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven B.V.

  Ysselsteynseweg 70
  5813 BM Ysselsteyn (L)
  Tel: +31 (0)478 541674
  Email: info@cjpluimveebedrijven.nl
  KvK: 58287965