Agrarisch Ondernemer 2013

Ingredi├źnten:

  • 3 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui (fijn gehakt)
  • 3 teentjes knoflook (fijn gehakt)
  • 400 gram champignons (dunne plakjes)
  • 400 gram fettuccine (kleine lintpasta) of tagliatelle
  • 75g Parmezaanse kaas (fijn geraspt)
  • bladpeterselie (fijngehakt)

Bereidingswijze:

Toprecept voor 4 personen.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de ui en knoflook toe en bak al roerend 4 minuten.Doe de champignons in de pan en bak gedurende 4 minuten mee.
Klop de eieren in een kom goed los.Giet de pasta af. Doe direct het eiermengsel en het champignonmengsel, Parmezaanse kaas en peterselie in de nog hete pan met pasta.
Zet de pan terug op een laag vuur. Blijf goed roeren totdat het eiermengsel gestold is.
Breng op smaak met zout en peper.
Het wordt ├ęcht genieten met deze fettucine.
Breek de dag en tik een gezond en lekker ei!