Agrarisch Ondernemer 2013

Ingrediënten:

  • 6 eieren
  • 2 tomaten
  • 30 gram kappertjes
  • 2 lente-uitjes
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 theelepels mosterd
  • 100 ml. slagroom
  • zout
  • suiker
  • versgemalen peper
  • basilicumblaadjes

Bereidingswijze:

Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in 8 partjes.

Was de tomaten en snijd ze in dobbelsteentjes. Laat de kappertjes uitlekken.

Was de lente-uitjes en snijd ze in dunne ringetjes.

Schik de eieren, tomatenblokjes, kappertjes en uienringetjes op een schaal. Voor de slasaus meng je azijn, mosterd, slagroom, zout, peper en suiker door elkaar. Dit schenk je over de ingrediënten op de schaal.

Strooi er blaadjes basilicum overheen.

 

Breek de dag, tik een gezond en lekker eitje!