Agrarisch Ondernemer 2013

Taartje met champignons

« Terug naar Lunch

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 250 gram champignons
  • 1 prei
  • 100 gram ham
  • 100 ml. slagroom
  • 2 eetlepels olie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze:

Ontdooi de plakjes bladerdeeg leg ze in de  4 taartvormpjes.

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

Snijd de prei in ringen , was ze.

Snijd de ham in dunne reepjes.

Klop de eieren met de slagroom los ,voeg peper en zout toe. (even met een vork)

Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de prei in 3 minuten.

Bak champignons en ham 3 minuten mee.

Verwarm de oven op 200 graden.

Doe het mengsel in een vergiet en verdeel het over de 4 bakjes.

Schep het eimengsel erover.

Zet de bakjes 20 minuten in de oven.

 

Breek de dag, tik een gezond en lekker eitje!